SKYLTAR & DEKOR

Vi hjälper Dig att synas!

In-house produktion av skyltar och dekor

Vi har in-house produktion av skyltar och dekor med mera.
Med storformatskrivare, vinylskärare samt laminator har vi möjlighet till att erbjuda en mängd olika spännande produkter.

Original

Är du i behov av ny logotyp eller vill du fräscha upp den gamla. Originalframtagning av design och layout är en av tjänsterna vi erbjuder.
Kontakta oss om du har en idé så hjälper vi dig förverkliga den.

Vinyldekalguiden

Vi har satt ihop en liten guide om vad som behövs för att skära ut vinylbokstäver och logotyper. Läs mer här »

Snabba leveranser och hög kvalitet är vår målsättning!

Vinyldekor & Väggtexter

Vi kan skära ut vinyldekor och använder alltid vinyl av högsta kvallite för att få det bästa resultatet.

Dekaler & Etiketter

Vi printar allt från små etiketter till större dekaler som konturutskäras. Oftast lamineras dekalerna för att trycket skall skyddas samt stå emot UV-strålning. Vi kan printa allt från statiska klistermärken till klistermärken med unika löpnummer namn mm.

Bildekor

Bilen som en rullande reklampelare är antagligen den mest kostnadseffektiva investering man kan göra om man vill synas. Vi kan hjälpa till med allt från framtagning av orginal och layout till
montering av dekaler.

Reflexdekor

Reflexdekor är ett trevligt sätt att väcka lite extra uppmärksamhet, speciellt under de mörka månaderna av året blir det här en extra ljusglimt.

Affischer

Vi printar affischer på matt, blankt och glossy papper med ritigt bra skärpa

Rollups

Rollups är perfekt för den som vill synas lite extra och förmedla sitt budskap på bland annat mässor, utställningar eller varför inte entrén till kontoret. Standard Roll-ups mäter 850x2000mm och skyddas av en aluminiumkassett och levereras med tillhörande väska.

Banderoller & Vepor

Bra sätt att synas mycket, till en liten kostnad. Banderoller printas på långtidsväv. För upphängning kan plast eller metallöljetter fästes runt om banderollen.

Magnetdekaler

Magnetdekaler är bra för den som vill temporärt visa upp sin företagslogga för att sen lätt plocka bort den. Magnetdekalen har en vit matt yta som antingen kläs med kontursutskurna vinylbokstäver eller logotyp. Man kan även klä den med printad vinyl som lamineras för att stå emot väder och vind.

Fönsterdekor

Skuren text, logo eller annan dekor får ditt fönster att lysa upp. Man kan även fästa frostad vinyl för att på så sätt skapa sig en insiktsskyddad miljö.

Trottoarpratare

Genom att printa på vattenresistent PVC material kan man undvika att affischen i gatupratare inte blir genomblöt och tappar trycket när det regnar.

Aluminiumskyltar

Från små till stora skyltar. Vi använder RANGE® Industrilackerade Aluminium skyltar. Skyltarna finns som standard i 100 RAL färger. Det går även att beställa övriga RAL eller NCS färger. Dubbelsidig lackering kan beställas. Flerårigt utomhuståliga lackfärger.

Fasadskyltar

Vi kan hjälpa till med att designa och producera fasadskyltar i reliefprofil. Skyltarna kan sen belysas på olika sätt för att uppnå snygga effekter.